PLAATBEWERKING

High Tech

Geavanceerde technologieën, nauwkeurige resultaten

De High Tech maakindustrie is een branche die steeds verder evolueert en waar geavanceerde technologieën aan de orde van de dag zijn. Als leverancier van High Tech plaatbewerking begrijpen wij bij Sengers Metaal BV het belang van nauwkeurige resultaten en de inzet van de meest geavanceerde technologieën.

De Brainport-regio is dé standaard voor high tech industrie. De bedrijven in deze regio vragen meer en meer van hun leveranciers. Over kwaliteit, snelheid en efficiëntie. Sengers Metaal gaat mee in deze beweging. We zetten sterk in op digitalisering en kwaliteit. Daarnaast beschikken we over de nodige certificaten om onze betrouwbaarheid aan te tonen.

Hoge kwaliteit, het kloppende hart van High Tech

Met onze moderne machines en technologieën zorgen wij voor nauwkeurigheid in elke stap van het productieproces. Van de initiële ontwerpfase tot de eindmontage, bij elke stap in het proces zijn wij gericht op het behalen van de hoogste kwaliteitsnormen. Onze vakbekwame medewerkers zorgen voor een perfecte afwerking. Onze kennis, expertise en toewijding aan kwaliteit zorgen ervoor dat wij jouw project naar een hoger niveau tillen.

We sluiten aan op de wensen van de High Tech industrie

  • We leveren het complete pakket, van productie tot eindmontage

  • Eén aanspreekpunt voor kwaliteit

  • Afroeporders en JIT-leveringen mogelijk

  • Loyale leverancier met de juiste mentaliteit

Als leverancier in High Tech plaatbewerking zijn wij trots op onze staat van dienst in de industrie en onze vermogen om aan de hoogste eisen te voldoen. Wij werken samen met diverse organisaties en bedrijven, en onze klanten zijn afkomstig uit verschillende sectoren, zoals de machinebouw. Elke klant is uniek, daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

NEEM CONTACT
MET ONS OP

We staan altijd klaar om je te helpen met al je vragen en opmerkingen.

Als je contact met ons wilt opnemen, kan je ons eenvoudig een bericht sturen via het contactformulier op onze website.