PLAATBEWERKING

ANDERE BRANCHES

Naast dat we gespecialiseerd zijn in producten voor de high tech en machinebouw hebben we ervaring in andere branches. Iedere branche neemt weer zijn eigen uitdagingen met zich mee. Door onze jarenlange ervaring zijn er maar weinig branches waar wij nog geen ervaring mee hebben. Zo leveren wij op dit moment aan klanten uit onder andere de volgende branches:

AUTOMOTIVE

Een branche die door een flinke verandering gaat en dus vraagt om meedenkend vermogen. Door de opkomst van elektrische auto's en het continu verbeteren hiervan zullen ook de verschillende metalen onderdelen onder de loep liggen. Wij kunnen hierin meedenken en hebben een flexibel productieproces.

VOEDSELINDUSTRIE

Als grootste industrie van Nederland is de voedselindustrie een belangrijke branche. Hierin is kwaliteit en veiligheid van groot belang. Hiervoor maken we gebruik van diverse materialen die voldoen aan de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften, zoals roestvrij staal (RVS) en aluminium.

VERPAKKINGSINDUSTRIE

Verpakkingen bestaan er in allerlei afmetingen en materialen. Zo zijn er ook diverse metalen onderdelen. Daarnaast worden deze onderdelen vaak verwerkt binnen een complexe productielijn. Iedere wijziging van het eindproduct moet doorgevoerd worden in de productielijn. Binnen deze constant vernieuwende branche is flexibiliteit en nauwkeurigheid dus van belang.

NEEM CONTACT
MET ONS OP

We staan altijd klaar om je te helpen met al je vragen en opmerkingen.

Als je contact met ons wilt opnemen, kan je ons eenvoudig een bericht sturen via het contactformulier op onze website.