PLAATBEWERKING

Machinebouw

Een toenemende behoefte aan maatwerk

De Brainport regio is een belangrijke speler op het gebied van machinebouw in Nederland. Als leverancier van machines en modules speel je dan ook een belangrijke rol in deze branche. Echter, het vinden van de juiste partners voor plaatwerkdelen kan een uitdaging zijn.

Daarnaast is er een toenemende behoefte aan maatwerkoplossingen. Klanten willen steeds meer gepersonaliseerde producten en diensten, waardoor het belangrijk is dat machinebouwers flexibel kunnen zijn en snel kunnen inspelen op veranderingen in de vraag.

Snelheid en flexibiliteit: de kracht achter efficiëntie in de machinebouw

Als leverancier van modules of samenstelling is het van belang om snelheid en flexibiliteit te integreren in het productieproces. En om dat ook te eisen van je leveranciers. Klanten willen namelijk steeds vaker maatwerkoplossingen, maar wel met de bekende levertijden. 

Sengers Metaal zet verschillende specialiteiten in om aan de eisen van onze klanten te voldoen, zoals lasersnijden, kanten, zetten en lassen. Deze veelzijdigheid maakt het mogelijk om snel en flexibel te kunnen reageren op de wensen van klanten. We zijn het sterkst bij kleine samenstellingen die in grote series geleverd moeten worden. 

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

  • We leveren het complete pakket, van productie tot eindmontage

  • Met de juiste kennis, slim produceren

  • Afroeporders en JIT-leveringen mogelijk

  • Loyale leverancier met de juiste mentaliteit

NEEM CONTACT
MET ONS OP

We staan altijd klaar om je te helpen met al je vragen en opmerkingen.

Als je contact met ons wilt opnemen, kan je ons eenvoudig een bericht sturen via het contactformulier op onze website.